15 september

Bekijk hieronder de sessies en lees meer over de sprekers.

Bekijk Programma A  Bekijk Programma B

 

Learning Experience Design

Het startpunt voor Design is de lerende zelf. Technologie maakt het mogelijk om te leren op een eigen tijdstip, vorm en gepersonaliseerd. Hoe stimuleren, faciliteren en organiseren wij dat? Hoe maken wij het gemakkelijk en vanzelfsprekend?
Tijd voor Learning Experience Design!

Bekijk de sessies!

Business Performance

Leren is niet het doel, maar een manier om beter te worden in je werk: een hogere prestatie, nieuw gedrag, een beter resultaat. Dat gaat over performance van de individuele medewerker, maar ook over nieuwe werkafspraken, slimmere processen en het beter inrichten van de organisatie.

Bekijk de sessies!

 

People & Agility

We vragen steeds meer van onze mensen. De lat ligt steeds hoger (performance!). We stimuleren mensen in flexibiliteit, ondernemerschap en resultaatgerichtheid. Wat is nodig voor een gezonde balans?

Bekijk de sessies!

Smart Learning

Technologie is er gewoon, onderdeel van leven, leren en werken. De grens tussen offline en online vervaagt. Als digitaal even wegvalt (stroomstoring?), dan missen we het zelfs. Hoe benut je technologie om het leren en werken smarter te maken?

Bekijk de sessies!

 


Op zoek naar extra verdieping?

Kies voor een van de LeerTracks! Dit is een soort ‘Ikea-route’ in het congres. Een minicursus van 3 sessies die samen één geheel vormen. Daarnaast volg je ook de 3 keynotes van het hoofdpodium.

Bij deelname aan de 3 sessies van een LeerTrack ontvang je een Open Badge. Dat is een digitaal certificaat van deelname. Een Open Badge kun je bijvoorbeeld plaatsen op je linkedin-profiel.Vooraf aanmelden is niet nodig.

Bekijk de leertracks


Young Recruits

Young Recruits zijn mensen die kersvers binnenstappen in de wereld van learning & performance. De frisse blik van buiten. Tijdens het event geven zij een frisse blik op wat er gezegd en uitgewisseld wordt. Om samen verder te komen.

Meer informatie over de Young Recruits


Ontbijt

Een rustige start maken? Nog meer uit je dag halen? Nieuwe mensen ontmoeten op een makkelijke, informele manier? Kom dan naar het Next Learning Ontbijt – 08:30 – 09:15 uur.  (09:30 uur opening congres).

Meld je aan!


Playground

Leren is proberen, ontdekken en ervaren. Het fout doen en het nog eens proberen. In je zoektocht naar kennis moet je het soms kunnen aanraken. Op de Playground kun je zien, proeven, voelen, horen en beleven. Een complete dag voor slechts €99,-.

Lees meer

nextlearning.nl website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2021