Event op 2 april 2019

Ready 4 the Revolution

Hoor én ervaar tijdens dit congres hoe het (nieuwe) leren in jouw organisatie anders kan/moet.

Jij bepaalt jouw programma: het draait om jóuw leerrendement!

 

Nieuwe, disruptieve technologieën gaan ons leven en werken steeds sterker bepalen. Het wordt een onmisbaar onderdeel, veel meer dan het ooit geweest is.

Inschrijven

Uitgelichte sessies

  

 

  

 

Bekijk het programma

De thema’s van Next Learning 2019

HOMO 4.0

De mens moet flexibel, wendbaar zijn en zich kunnen aanpassen. Mét en zonder technologie. Gaan we toe naar een perfecte versie van ons zelf: de goddelijke mens? Hoe verbinden we mens en techniek, zodat het fijn blijft?

Bekijk de sessies

Design 4 Business

Leren op de werkplek en met direct resultaat voor de business. Dat vraagt om een ander design: resultaatgericht, flexibel, wendbaar. Op de juiste plek, het juiste moment. Hoe designen we dat?

 

Bekijk de sessies

 

Fluid ECO-systems

Organisaties groeien door ‘kennis’, maar nog harder door ‘samen creëren’. Daarbij doet iedereen mee: de klant, de lerende, de business, de expert. Minder door managers. Meer bottom up. Meer via netwerken. Meer door ‘uitproberen’ en aanpassen. Hoe creëer en ondersteun je deze fluid eco-systemen?

Bekijk de sessies

Smart & Immersive

Technologie is niet meer weg te denken uit ons leven en werken: AI, Learning Analytics, VR, AR etc. Hoe draagt technologie bij aan leren en werken? Voorbeelden van goede toepassingen? Zijn het verbeteringen of gaat het ons werk compleet veranderen? Moeten we er onze privacy voor opgeven?

Bekijk de sessies

 


nextlearning.nl website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2018