Wil jij actief bijdragen aan Next Learning 2019?

Next Learning is een event voor en door leerprofessionals. Daarom ontwikkelen we het event graag met jou. Zin om actief mee te denken? Laat het ons weten.

 

Postersessies

Een postersessie is een andere manier om kennis tot je te nemen en om contacten op te doen. In je eigen tijd en tempo en niet in het vaste ‘format’ van een sessie.

De Postersessies vindt je op de Playground.

Een postersessie geeft uitleg over een klein thema via poster. Bij de poster wordt uitleg gegeven door één persoon. Het onderwerp leent zich voor een korte uitleg, bestaat voor 80% uit beeld. Maar zonder uitleg is het ook te begrijpen. Op de Playground is plaats voor 12 Postersessies.

 

Belangstelling om een postersessie te verzorgen? Vraag hier de deelname-voorwaarden op.

LeerTracks

Zoek jij extra verdieping tijdens Next Learning? Kies voor een LeerTrack! Dit is een soort ‘Ikea-route’ in het congres. Een minicursus van 3 sessies die samen één geheel vormen. Daarnaast volg je ook de 3 keynotes van het hoofdpodium.

 

Bij deelname aan de 3 sessies van een LeerTrack ontvang je een Open Badge. Dat is een digitaal certificaat van deelname. Een Open Badge kun je bijvoorbeeld plaatsen op je linkedin-profiel. Vooraf aanmelden is niet nodig.

 

Vraag: welke spreker/sessieleider zou jij graag terug zien in de LeerTracks?

 

Bookshop

Naast alle kennis via sprekers, willen we jou ook inspireren met achtergrond en theorie. Over learning worden prachtige en goede boeken geschreven.

Die boeken vind je hier. Om in te kijken en te bestellen. Ken jij een boek dat je graag terug zou zien in deze bookshop? Vertel het ons!

  • The 7 Principles of Complete Co-Creation Paperback – Stefanie Jansen e.a.
  • Handboek Leren en Ontwikkelen in Organisaties – Nick van dam e.a.
  • Building Tribes – Jitske Kramer e.a.

Vraag: welk boek zou hier niet mogen ontbreken?

 

 

Podcasts

Doel is om in je eigen tijd en plaats te leren van de experts van het Next Learning Event. En dat ook weer makkelijk kunnen delen met anderen. Tijdens de afgelopen editie van Next hebben we 7 podcasts opgenomen.

 

Vraag: welke spreker zou jij graag op een podcast willen beluisteren?

 

 

nextlearning.nl website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2020