Track: New Learning Design for Performance

Deze leertrack is speciaal voor leerprofessionals die zelf krachtige leerervaringen willen ontwerpen. Het design van performance-verbetering vraagt om een geheel andere ontwerp-benadering. In deze leertrack krijg je belangrijke inzichten en handvatten.

Je kunt het zien als een mini-cursus ‘Design’ van 3 sessies tijdens dit Next Learning Event 2018. Naast de Leertrack volg je ook de event-keynotes (om 09.30 uur, 14.00 uur en om 16.15 uur) en je hebt met alle congresdeelnemers pauzes op de Playground.

 

De leertrack bestaat uit 3 sessies die je tijdens dit event kunt volgen:

 

11.00 – 11.55

 

De 4 Game Changers

Open Badge – jouw persoonlijke certificaat

Deze Leertrack sluit af met een digitaal certificaat: een Open Badge.

Hoe verkrijg je een open badge?
Je meld je aan bij de ingang van zaal en registreert je voor elke sessieronde opnieuw (dus 3x). Als je alle 3 de sessies van deze leertrack hebt gevolgd ontvang je na het event een digitale badge. Deze Open Badge kun je op social media plaatsen, bijvoorbeeld op je linkedinprofiel. Bij de badge krijg je informatie hoe je dat doet.

Over Open Badges

Een Open Badge is een digitaal certificaat. Het is een klikbaar plaatje (een soort insigne) met een link naar een beschrijving over hetgeen je hebt geleerd, van wie, hoe en wanneer. Omdat het digitaal is kun je het makkelijk toevoegen aan bijvoorbeeld je linkedin of aan een digitaal portfolio. De Open Badge bij deze leertrack linkt door naar ons Moodle-platform. Maar je kunt je voorstellen dat het beter zou zijn als al je Open Badges die je verzamelt (ook van andere leermomenten) op één plek bij elkaar zouden staan. En dergelijk platform is in Nederland nog niet beschikbaar, maar SURFnet en universiteiten zijn wel aan het experimenteren. In de USA zijn er uiteraard ook experimenten.

Tijdens het Next Learning Event 2018 geven o.a SURFnet en Wilfred Rubens een uitwisselingssessie over Open Badges, Microcredentialling en Blockchain. Dat valt niet onder deze leertrack, maar is natuurlijk wel interessant!

 

nextlearning.nl website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2021