Nieuws: krachtenbundeling BVLT en de NRTO

Nieuws: krachtenbundeling BVLT en de NRTO

logo_NRTOSinds begin dit jaar hebben BVLT en de NRTO (brancheorganisatie voor private trainings en opleidingsbureaus) hun krachten gebundeld. De NRTO maakt zich net als het Next Learning Event op voor de toekomst en het toenemende belang van leren.

De huidige en toekomstige tijd zal meer dan ooit een beroep doen op werknemers en werkgevers die wendbaar zijn, die snel en adequaat kunnen inspelen op de nieuwe omstandigheden. Om het blijvend inzetbaarheid houden van werknemers. Een baan voor het leven bestaat niet meer!

Dit vraagt om organisaties en mensen die bereid zijn om te investeren in een leven lang leren, maar ook om flexibel en toegankelijk onderwijs. Dat vraagt om innovatie rondom leren. Verschillende manieren, verschillende momenten, verschillende plaatsen. online leren is daarbij onmisbaar.  

De krachtenbundeling van de NRTO en BVLT is mede daarom dan ook meer dan logisch. Online leren levert die bijdrage aan de toegankelijkheid en flexibiliteit van het onderwijs en daarmee aan een leven lang leren. Het is mogelijk om altijd, overal en op ieder gewenst moment te leren en de kennis tot je nemen. Op de manier die bij de deelnemer en de werkgever past. En dat is noodzakelijk.

De arbeidsmarkt vraagt om werknemers die zich blijven scholen op een dusdanige wijze dat zij daarmee zowel voor hun huidige werk als toekomstige werk inzetbaar zijn en blijven. Door de technologie  wordt het ook mogelijk om optimaal gepersonaliseerd te leren en daarmee aan te sluiten en in te spelen op de specifieke leerwensen en eisen van de deelnemer en werkgever. Het geeft ook inzicht in welke vaardigheden nog verder getraind moeten worden bij de deelnemer. Waarmee het leerrendement stijgt.

Juist door deze krachtenbundeling worden er vele kansen gecreëerd voor samenwerking tussen klassikaal leren en online leren (blended learning). Maar natuurlijk ook e-classes, online examinering en e-coaching. En juist die specialisten hebben zich nu aangesloten bij de NRTO!

Maak als professional een (volgende) stap. Het event ontwikkelt zich ook, vandaar de nieuwe naam Next Learning 2014. Niet meer e-Learning alleen, maar een bredere kijk op leren!

Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nextlearning.nl website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2020