Onafhankelijk advies op het White Label Point

Onafhankelijk advies op het White Label Point

Next Learning PlaygroundVaak zijn standjes met commerciële bedrijven op congressen en beurzen een noodzakelijk kwaad voor de bezoekers. Om hier verandering in te brengen, ziet een nieuw inhoudelijk initiatief het licht tijdens Next Learning 2016: het White Label Point op de Learning Playground.

We spreken met Chris Textor van The Courseware Company – één van de exposanten: wat gaan jullie doen en waarom eigenlijk?

Stands worden vaak gezien als een noodzakelijk kwaad. Veel bezoekers vinden het eng om een stand te betreden en een gesprek te starten. Gaan ze me iets verkopen? Moet ik mijn visitekaartje afgeven? Word ik eindeloos gebeld door een opdringerige sales?

 

Die terughoudendheid is begrijpelijk maar reuze jammer! En grotendeels onterecht. De meeste exposanten willen graag inhoudelijk in gesprek over wat jij als L&D professional beweegt en wat je uitdagingen voor 2016 zijn. Als bezoeker kun je profiteren van tientallen jaren ervaring bij commerciële aanbieders.

 
Samen met ons gaat daarom een aantal grote exposanten een poging doen om exposanten en bezoekers op een goede manier met elkaar in gesprek te brengen op het White Label Point.

Op het White Label Point staat een aantal neutrale adviseurs in witte doktersjassen. Deze ‘doktoren’ komen uit de dagelijkse praktijk van de exposanten. Het zijn geen verkopers of marketeers. Je kunt ze alles vragen over hun (en jouw) vakgebied. Zoals bijvoorbeeld:

  • Wat zijn de opties (met voor- en nadelen) om e-learning te gebruiken?
  • Hoe ga ik aan de slag met 70:20:10 en wat zijn ervaringen bij klanten?
  • Heb ik een LMS nodig en hoe bepaal ik dat?

Nogmaals: de adviseurs zijn er voor het inhoudelijke gesprek. Als je na het gesprek of congres in contact wil blijven, dan kan dat natuurlijk. Maar het initiatief blijft bij jou.

 
O.a. the Courseware Company, U&I, Horizon, InBrain en CrossKnowledge zullen op 19 april 2016 met diverse experts en adviseurs aanwezig zijn. Ze kijken ernaar uit om jou te ontmoeten.

Neem de regie over jouw eigen leervraag op het nieuwe White Label Point tijdens Next Learning! Het maakt niet uit wat voor vraag je hebt: groot, klein, strategisch, how to, expert of beginner. Een onafhankelijk adviseur in een witte jas staat klaar om jou te helpen in de onderwerpen Gepersonaliseerd leren, Gamification, LMS, 70-20-10, Social leren, Open materiaal cureren versus ontwerpen, etc. Al vanaf € 99,- ben je erbij!

Meer over de Learning Playground Bekijk het programma

 

Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nextlearning.nl website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2020