Soft skills en leiderschapstrainingen voor iedereen bereikbaar?

Soft skills en leiderschapstrainingen voor iedereen bereikbaar?

Als CEO van New Heroes en voormalig HR directeur heb ik in de afgelopen 20 jaar ontzettend veel trends gezien op het gebied van ‘leren’. De een succesvol, de ander minder, maar het ei van Columbus zat er nooit bij.

skillsDe huidige generatie wil alles doen. Van een succesvolle carrière, een studie, een sociaal leven tot en met een gelukkig gezin. Ik heb hier zelf als CEO, echtgenoot met twee dochters, sportman en met een studie-naast-het-werk ook dagelijks mee te maken. Laat ik er maar eerlijk over zijn dat dit een behoorlijke fysieke, psychische en sociale druk met zich meebrengt.

Dit is waar de markt nu en later op zit te wachten: beschikbare en betaalbare soft skills en leiderschapstrainingen, voor iedereen, altijd en overal.

Balans tussen werk en privé

De cijfers liegen er niet om, nog nooit waren er zoveel mensen die ‘struggelen’ met de balans tussen werk en privé. Als HRM professional zie jij het waarschijnlijk iedere dag in jouw organisatie. Flexibiliteit en wendbaarheid zijn hierdoor nu belangrijker dan ooit.

Personeel is het goud van de organisatie

Je kunt er niet omheen: waarin je je als organisatie ook wilt onderscheiden, het blijft enorm belangrijk om te investeren in jouw mensen. Want hoe fijn is het als jouw medewerkers met meer plezier en energie op de werkvloer rondlopen? Als elke medewerker in je bedrijf mee leert en groeit?

In mijn jaren als HRM professional heb ik zelf gezien wat dat kan betekenen voor een organisatie. Personeel is het goud van de organisatie (Jan Schouten, 2016). Leren leidt tot meer productiviteit en bevlogenheid, ontwikkeling van teams, talent en management én tot minder verzuim. Elke medewerker moet daarom de kans krijgen om zich te blijven ontwikkelen.

Soft skills en leiderschap: bereikbaar en betaalbaar

Het was en is voor mij ontzettend belangrijk om New Heroes zo te ontwikkelen dat het een ‘game changer’ is in de markt. Soft skills en leiderschapstrainingen waren tot nu toe met name beschikbaar voor werkenden en ‘de happy few’, omdat ze vrij prijzig zijn en niet alle organisaties voldoende opleidingsbudget hebben voor alle medewerkers.

Ik wil de barrière weghalen dat trainingen te duur zijn. Dat kan nu geen excuus meer zijn. New Heroes zet de wereld van online leren op zijn kop door soft skills en leiderschap voor iedereen bereikbaar én betaalbaar te maken. Met een vast en laag bedrag per maand kun je onbeperkt gebruik maken van alle trainingen, de ‘leerreizen’.

Leren op de werkplekOp dit moment zijn dit er meer dan 60; we groeien door naar 200. Ruimte genoeg om je te blijven ontwikkelen. Particulieren proeven de eerste maand al voor € 1,- en blijven abonnee voor slechts € 9,95 per maand. Voor bedrijven zijn de tarieven nog interessanter.

“New Heroes is dé onlinetraining specialist op het gebied van persoonlijke kracht, communicatie en leiderschap”

 

Daadwerkelijke gedragsverandering

Omdat we met New Heroes mensen echt verder willen helpen in werk en leven, focussen wij als enige aanbieder, op daadwerkelijke gedragsverandering. We maken de stap van herkennen naar daadwerkelijk zelf toepassen in de praktijk en van makkelijk naar moeilijk.

Regelmatig vragen mensen mij, hoe je gedragsverandering kan bewerkstelligen via e-learning. Wij doen dat, door mensen uit te dagen om juist van het scherm af te gaan en opdrachten in de praktijk te oefenen.

Daarnaast stimuleren we interactie met anderen, door gebruikers de mogelijkheid te bieden om met een ‘supporter’ te werken. Dit is een persoon die je uitnodigt om jou feedback te geven. Dit kan een leidinggevende, collega, partner, familielid, kennis, buurvrouw of wie dan ook zijn. Medewerkers bepalen zelf waar, wanneer en hoe ze willen leren. Altijd en overal, ook buiten werktijd. Wij kunnen nu al zeggen dat we dé onlinetraining specialist op het gebied van persoonlijke kracht, communicatie en leiderschap zijn.

Improve your skills, anywhere, anytime

Met het internet en de huidige technologie, is kennis overal bereikbaar. De meerwaarde zit allang niet meer in wat je weet, maar in wat je doet met deze kennis, hoe je deze kennis toepast. New Heroes biedt hulp om juist die vaardigheden te ontwikkelen. Niet alleen voor de ‘happy few’, maar simpelweg voor iedereen die verder wil komen en zich wil ontwikkelen. Bij ons zit je in de bestuurderstoel. Je stelt zelf je doelen en start daarmee jouw ‘leerreis’. Anywhere, anytime.

Ben jij werkzaam voor een organisatie die zich wil onderscheiden? Wil jij mensen handvatten geven om prettig te leven en te werken? Wil jij mensen in staat stellen om verder te komen?

New HeroesMis dan vooral niet mijn pitch op de Next Learning Playground op 19 april 2016 in ’s-Hertogenbosch. New Heroes ‘saves the day’ door soft skills en leiderschapstrainingen beschikbaar en betaalbaar te maken voor iedereen, altijd en overal. Tot dan!

Auteur: Jorn van Wijk, CEO New Heroes, dé startup die de wereld van online leren op zijn kop zet!

 

Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nextlearning.nl website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2020