Tips over het bevorderen van leren in jouw organisatie | TechKnowledge 2015

Tips over het bevorderen van leren in jouw organisatie | TechKnowledge 2015

ATD TechKnowledgeTechKnowledge is het jaarlijks internationaal congres van ATD in Las Vegas (14 t/m 16 januari) over de laatste trends in learning technology en hoe je ze succesvol toepast. Kluwer-trainer Dan Steer heeft verslag gedaan van dit congres. Wij hebben drie interessante blogs voor je op een rijtje gezet.

 

Breaking down silos to release organisational potential

Het doel hiervan is om het delen van kennis te bevorderen, socialer te worden en meer te leren binnen een organisatie. Wanneer een organisatie verandert en groeit, hoe houd je je werknemers dan up-to-date? Hoe zorg je ervoor dat ze hun vragen blijven stellen, blijven praten met elkaar en hun expertise doorgeven?

Lees het antwoord van spreker J.D. Dillon

 

Solving the learning-context riddle at Linkedin

Waarschijnlijk ben jij (mede) verantwoordelijk voor het bouwen van digitale content. Maar: er is al zoveel content! Dus waarom steken wij nog zoveel tijd en energie in nieuwe content? Misschien willen we de eigenaar zijn, denken we dat wij de beste zijn of dat geen enkele externe content goed genoeg is voor ons bedrijf. Er is een nieuwe digitale leerstrategie nodig…

Lees de praktische tips van deze lezing

 

Content Wrangling

Content wrangling is het vinden van de informatie die je hebt en dit bruikbaar maken voor jouw werknemers. Dit is essentieel als je alle informatie beter wilt organiseren, social leren wilt bevorderen of bestaande materialen gemakkelijker vindbaar en bruikbaar wilt maken.

Lees hoe je dit aanpakt

 


Dan Steer
Dan Steer is freelance trainer bij Kluwer en learning & development consultant. Dan Steer is een Infinite Learning© kampioen, en gedreven door alles wat te maken heeft met SoMe, SoLearn en Enterprise 2.0.

 

 

 

Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nextlearning.nl website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2020