Uitnodiging: online cursus Teaching an Online Course

Uitnodiging: online cursus Teaching an Online Course

Start cursus Teaching an Online Course: 23 maart 2015
Doel: Ervaar hoe het is om als deelnemer een geheel online cursus te volgen.
Kosten: eerste drie aanmeldingen slechts € 200,- i.p.v. € 385,-, overige deelnemers 20% korting.

 


 

Teaching an online courseDeze cursus Teaching an Online Course is bedoeld voor mensen die graag meer willen weten over hoe een online cursus ontworpen, gegeven en gevolgd wordt. Tijdens de cursus maak je kennis met een diversiteit van online leermiddelen, zoals polls, peerfeedback, statements, wikis, e-modules en video’s. Er is veel aandacht voor ‘social presence’ en interactie met de andere deelnemers.

 

De cursus duurt vijf weken met een wekelijkse studielast van 2,5 uur. Alle communicatie is asynchroon, dus je kunt zelf bepalen op welk tijdstip je aan de cursus werkt. De cursus is in principe Engelstalig (met internationale deelnemers), maar bij voldoende Nederlandstalige deelnemers is een Nederlandstalige cursus ook mogelijk. Het betreft een echte ‘SPOC’; het betreft small private online course; geheel online onderwijs in een kleine groep (maximaal 15 personen per groep).

 

Deelname aan Teaching an Online Course is een mooie kans om te werken aan je eigen professionaliteit én om deze nieuwe werkvorm te ervaren.

 

Uniek aanbod!

De eerste 3 aanmeldingen betalen de speciale prijs van € 200,- voor de cursus (normale prijs € 385,-, dus bijna 50% korting!). Deelnemers kunnen zich aanmelden via  info@elevatehealth.eu.

 

Elke overige deelnemer van Next Learning 2015 krijgt 20% korting op het volgen van deze cursus (je betaalt € 308,- met kortingscode TAOCNEXT-LEARNING). Schrijf je op tijd in, want het aantal deelnemers is beperkt en deze actie is tijdelijk!

 

Lees meer over de cursus Teaching an Online Course

Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nextlearning.nl website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2020