Kort verslag van de Learning Bootcamp

Kort verslag van de Learning Bootcamp

Learning BootcampHoe inspireer je doorgewinterde learning- en HRM experts tot het delen van kennis en samen nadenken over het leren van de toekomst? Dat gaat aardig goed onder het genot van een hapje en drankje!

Zo bleek op 4 maart tijdens de Learning Bootcamp op het Westergasterrein in Amsterdam. Tinqwise was erbij en deelt een kort verslag met ons.

Is nieuwsgierigheid belangrijker dan kennis?

Technisch specialist Eric Naarsing schetste de ‘gap’ tussen de kennis die werkgevers wíllen dat hun personeel paraat heeft en de (beperkte) leermogelijkheden die zij tegelijkertijd aanbieden. Hierdoor werd iedereen aardig opgewarmd en konden de discussies aan vijf ronde tafels losbarsten.

‘Nieuwsgierigheid is belangrijker dan kennis’, verdedigde creatief bureau Ijsfontein. Als je nieuwsgierig bent, vind je immers zelf de informatie die je zoekt. Maar ja, een portie kant en klare kennis in je brein is ook wat waard! De meningen liepen uiteen van ‘niemand weet hoe hij of zij leert, ik zelf ook niet’ tot ‘iedereen leert op min of meer dezelfde manier, hij zijn genoeg onderzoeken over te vinden’.

Lees het complete verslag van Tinqwise


 

Meer weten? Kom naar Next Learning 2015

Leren gaat niet om de techniek. Het besef groeit dat het leren écht anders moet! Maar hoe? Dat leer je tijdens Next Learning 2015: hét event voor de learning-professional!

Met creatieve werkvormen zoals de leersafari, expertsessies, praktijkcases, gesprekstafels, de innovatie-arena en flipped classroom-sessies. Kies tussen het Learning Congres (incl. aparte HRD- en Zorg-Arena) of de Learning Playground. Kom naar Next Learning op 22 april 2015 in Den Bosch!

Lees meer over Next Learning 2015

Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nextlearning.nl website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2020