FAQ

Om jouw dag zo soepel mogelijk te laten verlopen, hebben wij op deze pagina alle belangrijke informatie voor je onder elkaar gezet. Alle antwoorden op de meest gestelde vragen op 1 pagina. Handig! Staat jouw vraag er toch nog niet bij? Neem dan contact op met onze congresadviseur:

Sandra Donkers:
s.donkers@sbo.nl
040 – 2 972 770

 

Coronavirus

Als congresorganisatie volgen wij de ontwikkelingen met betrekking tot het Coronavirus op de voet. We staan in nauw contact met onze congreslocatie m.b.t. voorzorgsmaatregelen. Daarnaast volgen we de richtlijnen vanuit de overheid en gespecialiseerde instanties zoals het RIVM en de GGD. Next Learning zal gewoon doorgang vinden op de geplande data en locatie.

 

Locatie

1931 Congrescentrum Brabanthallen
Oude Engelenseweg 1
5222 AA ’s Hertogenbosch
Klik hier voor de routebeschrijving.
Parkeren is gratis.

 

Programma

Je kunt alle informatie over het programma vinden op onze website of in de Event-app.
Er zijn veel programma onderdelen met een zeer gevarieerde inhoud, check in het programma overzicht jouw voorkeuren en de bijbehorende tijden. Het congres wordt om 9.30 geopend door onze dagvoorzitter Donatello Piras. Het Playground programma begint om 11.00.

 

Ontbijt

Heb je je aangemeld voor het ontbijt? Dan ben je om 8.30 al welkom. Wil je nog deelnemen aan het ontbijt? Stuur dan een email naar Aimée van der Kwaak.

 

Leertracks

Zoek jij extra verdieping tijdens Next Learning? Kies voor een LeerTrack! Dit is een soort ‘Ikea-route’ in het congres. Een minicursus van 3 sessies die samen één geheel vormen. Daarnaast volg je ook de 3 keynotes van het hoofdpodium. Vooraf aanmelden is niet nodig.

 

Event App

Bij het Next Learning Event werken we met een app, zodat je altijd up-to-date bent over het programma en zo kun je eenvoudig je eigen programma samenstellen en zien waar een programmaonderdeel plaatsvindt. Lees meer over de app.

 

Flight tour

De innovatiegids neemt je mee langs alle partners van het event en laat ze jouw ene prangende vraag beantwoorden. Dien je vraag in en win een gratis ticket! Meld je hier aan!

 

Lunch

Lunchen met vakgenoten die geïnteresseerd zijn in hetzelfde thema als jij! De lunchtafels vind je op de Playground. Met wie ga jij lunchen?

  • Lunch met Dick
  • Lunch met de Creatieve Veranderaar
  • Lunch met de Lerende Mens
  • Lunch met Zuster Brenda

 

Mentimeter

Tijdens het event zullen diverse sprekers gebruik maken van Mentimeter. De code ontvang je op de dag zelf van de sprekers. Download hier Mentimeter voor iOS of Google.

 

Ticket = bevestigingsmail

Vergeet niet jouw bevestigingsmail van je inschrijving uit te printen en mee te nemen. Heb je op de dag zelf vragen over jouw inschrijving? Neem dan contact op met onze klantenservice via telefoon 040 – 297 4980.

 

Wifi

Er is op de locatie gratis Wifi voorhanden via een KPN Hotspot. Ook zijn er op de locatie oplaadpalen aanwezig maar je kunt natuurlijk ook altijd je powerbank meenemen.

 

Wisselen van de sessies

De gehele dag hebben we een bomvolle agenda met in elke zaal zeer interessante lezers en sprekers. Elke sessie gaat op tijd beginnen. Zorg dus dat je op tijd bent. Je hoeft je niet vooraf aan te melden voor de verschillende sessies, maar VOL = VOL.

 

Young Recruits

Young Recruits zijn mensen die kersvers binnenstappen in de wereld van learning & performance. De frisse blik van buiten. Tijdens het event geven zij een frisse blik op wat er gezegd en uitgewisseld wordt. Om samen verder te komen. Lees hier meer over de Young Recruits.

 

Collegakorting

Wil je meer collega’s meenemen naar Next Learning? Neem dan contact op met Sandra Donkers via 040 – 2 972 770 voor een leuke collegakorting!

nextlearning.nl website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2020