HRD Nomad

HRD NomadEen nieuw, flexibel bestaan

De HRD-honeypot bestaat niet meer. De lerende is een nomade geworden die overal zijn bestaan bij elkaar haalt. Hij strijkt neer op plaatsen die het meest vruchtbaar zijn. Hij overwint als een avonturier de moeilijkheden op zijn pad. Hij verzamelt een verrijkende blik op een wereld die hij nog niet kent. Door te ontdekken. En zo is het ook voor HRD-professional.

Laat oude structuren los. Vind nieuwe manieren voor leren. Of beter: zorg voor een hogere performance. HRD Nomad is een congresstroom tijdens Next Learning die inzichten biedt in dit nieuwe nomadenbestaan, voor kenniswerkers én innovatie van de HRD-afdeling zelf.

Laat je tijdens Next Learning inspireren! Een paar voorbeelden uit 2017:

 • Manon Ruijters, hoogleraar aan de Vrije Universiteit:
  Een sterke professionele identiteit als basis om te kunnen functioneren in een agile wereld. Wat betekent dit voor de HRD-er?
 • Ger Driesen, HRD trendcatcher:
  Ger maakt samen met jou een VUCA Manifest met een aantal vuistregels: hoe kunnen L&D-professionals het best handelen en een bijdrage leveren aan het (over)leven in een VUCA wereld.
 • Hans Bakker, hoogleraar Collaborative Strategies Nyenrode:
  Hans laat je kennismaken met de nieuwe wereld. Die is Volatile, Uncertain, Complex en Ambiguous: VUCA! Ontwikkeling komt van links, rechts, van onderop. En het komt snel. Gaan we voor een beetje aanpassen of gaan we voor échte transformatie?
 • Nick van Dam, Hoogleraar Corporate Learning Nyenrode:
  Welke kansen liggen er op het gebied van Leadership Development voor de agile organisatie: how to drive lifelong success?

 

nextlearning.nl website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2021