BoonLearning | Easy to make, Fun to take

BoonLearning | Easy to make, Fun to take

Wij geloven dat leren en lesgeven motiverend en inspirerend horen te zijn. Waarbij technologie ondersteunend is en vooral niet moet hinderen. Met BoonLearning maak je in een handomdraai modules, stel je leerpaden samen en bouw je je eigen leer academy.

BoonLearning is een cloud e-learning platform, bestaande uit een auteurstool, een management systeem en een responsieve e-learning app.

Het BoonLearning platform is gebruiksvriendelijk, intuïtief en biedt verschillende modules die kunnen worden gecombineerd en / of aangepast aan uw behoeften om een volledige (adaptieve) leeromgeving te creëren.

BoonLearning ondersteunt 3 hoofdprocessen in e-learning:

CREATE

Met de auteurstool creëren de auteurs de content. De voorgedefinieerde structuur, met daarbij de optionele werkvormen, bieden een intuïtieve omgeving voor het maken van leerelementen. Geïntegreerde design templates zorgen dat de auteurs zich volledig kunnen focussen op didactiek en content. De look en feel is dus gewaarborgd en consistent over alle content.

MANAGE

Het beheerportaal omvat het geheel van het samenstellen van de leerprogramma’s, het aanmaken en beheren van de gebruikers(groepen) en het koppelen van deze gebruikers(groepen) aan de leerprogramma’s.

LEARN

Het centrale leerportaal voor de studenten. Hier kan de student zijn of haar specifieke content zien en persoonlijke statistieken en certificaten raadplegen.

Bij BoonLearning staat de cursist / student centraal. Zo biedt het platform de studenten levenslang toegang tot hun eigen leerkluis. In deze kluis kan je als student al jouw opleidingen, trainingen, diploma’s en certificaten opslaan en delen met wie je wil. En daarmee heb je al jouw eigen kennisontwikkeling in één helder overzicht.

Het draait bij leren vooral om de ervaring, dus kom langs bij onze stand op de Learning Playground op 7 april voor een demo van het BoonLearning platform!

Comments are closed.

nextlearning.nl website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2020