BoonLearning | Easy to make, Fun to take

BoonLearning | Easy to make, Fun to take


Bij BoonLearning staat de cursist centraal. Met dit uitgangspunt is het BoonLearning e-learning platform ontwikkeld. Leren en lesgeven horen motiverend en inspirerend te zijn. Technologie ondersteunt daarbij en moet vooral niet hinderen.

BoonLearning is een cloud e-learning platform: een auteurstool, learning management system en responsieve e-learning app in één. Het platform is gebruiksvriendelijk en intuïtief. In een handomdraai maak je online leermodules, stel je leerpaden samen en bouw je je eigen online academy. Combineer verschillende modules of pas ze aan om zo een volledige, (adaptieve) online leeromgeving te creëren.

CREATE is de auteurstool waarmee je de content van een online training of cursus creëert. In de vooraf gedefinieerde structuur kun je kiezen uit verschillende werkvormen.

Vervolgens pas je de e-learning eenvoudig aan je eigen huisstijl aan. Met geïntegreerde design templates is de look-and-feel gewaarborgd en overal consistent. Zo kun je je als auteur volledig focussen op didactiek en content.

MANAGE is het beheerportaal, ook wel het learning management system (LMS) genoemd. In het LMS kun je leerprogramma’s samenstellen, gebruikersgroepen beheren en gebruikers koppelen aan groepen en leerprogramma’s.

Ook houd je hier de resultaten van e-learning modules bij. Daarbij is het natuurlijk mogelijk om rapportages te maken. Als je liever het LMS van je eigen organisatie gebruikt, exporteer je de e-learnings van BoonLearning gemakkelijk als SCORM-pakket.

LEARN is het centrale leerportaal voor alle e-learning deelnemers. Als cursist kun je hier specifieke content zien en e-learnings volgen en uitvoeren.

Dit is ook de plek waar je persoonlijke statistieken en certificaten raadpleegt. Het portaal geeft een duidelijk overzicht van alle gevolgde en nog niet gevolgde online leermodules.

Leren draait om de ervaring. Daarom laten we je graag het BoonLearning platform zien bij onze stand op de Learning Playground op 15 september. Tot dan!

Comments are closed.

nextlearning.nl website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2021