Get in the FLOW

Get in the FLOW

Op donderdag 14 mei aanstaande staat onze FLOWSPARKS Inspiratiedag gepland. Een dag voor iedereen die al met FLOWSPARKS werkt maar ook voor iedereen die FLOWSPARKS wil ontdekken. Juist nu merken we dat er behoefte is aan (extra) uitleg en voorbeeldtoepassingen van FLOWSPARKS. Daarom hebben we ervoor gekozen deze dag door te laten gaan. Niet in Eindhoven, maar wel vanuit Eindhoven. Live vanuit de studio van onze videopartner SoMMedia op Strijp-S.

90 minuten livestream klantcases en nieuwe mogelijkheden (15:00-16:30)

In een livestream van 90 minuten vertellen FLOWSPARKS-gebruikers over hun online modules, de ontwikkeling ervan en de resultaten die ze ermee bereiken.

Luister en kijk op 14 mei naar:

  • Isabel Juliana – Hoofd Leerhuis van het Albert Schweitzer ziekenhuis
    Zij vertelt hoe het lukte om onder hoge druk en in de bijzondere tijd van het coronavirus te starten met FLOWSPARKS en binnen 2,5 dag een drietal leerprogramma’s te ontwikkelen:

een ‘Helden scholingsprogramma’ voor verpleegkundigen en arts assistenten en een introductieprogramma voor nieuwe medici waarbij een 2 daags-fysiek programma is omgezet naar een digitaal leerprogramma.

  • Mirjam Singstra – Sales & Product Trainer bij Nederlandse Loterij

Zij laat het opleidingsprogramma voor Retailers bij de Nederlandse Loterij zien.
Hiermee worden jaarlijks de medewerkers van de meer dan 5.000 verkooppunten van de loterij opgeleid en gecertificeerd.

  • Frank van den Berg – Adviseur bij KPN Academy
    Hij vertelt over de ontwikkeling en introductie van het adaptieve online programma Wet op het Financieel Toezicht (Wft). Een verplicht jaarlijks terugkerend certificeringsprogramma voor verkopers in de winkels en callcenters van KPN, ontwikkeld met het nieuwe SMART Program FAST

Na hun verhalen brengen we je up-to-date over nieuwe en toekomstige mogelijkheden van FLOWSPARKS en laten we je graag zien waar wij (nog meer) trots op zijn.

Aanmelden

Ben je erbij? Klik dan hier om je aan te melden. Op 13 mei ontvang je de link om deel te nemen aan de livestream. We kijken er naar uit je online te ontmoeten!

Related Posts

Comments are closed.

nextlearning.nl website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2021