Snel aan de slag met beschikbare materialen

Snel aan de slag met beschikbare materialen

We merken zeker nu dat de vraag naar e-learning groot is en hebben nagedacht hoe we onze klanten en andere organisaties kunnen helpen hun online aanbod met FLOWSPARKS (nog) verder te vergroten. En daar hebben we iets voor bedacht.

Online sessies

De komende periode organiseren we namelijk per week twee gratis online sessies! Per sessie laten we je in maximaal 60 minuten zien hoe je, met materialen die je op dit moment al hebt, snel en eenvoudig e-learning maakt.

  • Sessie 1: Online magazines ontwikkelen met SMARTPAGES. Bundel bestaande teksten, PowerPoint-slides, afbeeldingen, video’s en documenten tot een online magazine. Voeg vragen toe en maak het magazine compleet.
  • Sessie 2: GREATSTART brengt meerdere online modules samen in een helder en overzichtelijk programma. Dit programma maakt het mogelijk om kennis aan te reiken en hier direct mee te laten oefenen. Nog voordat een medewerker start in een nieuw bedrijf, met een nieuwe taak of in een andere functie. Gebruik SMARTPAGES om de kennis aan te bieden en FLASHCARDS en/of EXAMCARDS om de opgedane kennis te testen.
    Kennis van SMARTPAGES is een pré. FLASHCARDS en EXAMCARDS leggen we uit.

We beantwoorden tijdens de online sessie uiteraard al je vragen en we wisselen graag ideeën uit.

De sessies van aankomende week vinden plaats op:

  • Sessie 1: SMARTPAGES: dinsdag 31 maart 14:00 uur
  • Sessie 2: GREATSTART: donderdag 2 april om 14:00 uur

Zin om aan te sluiten? Klik dan hier om je aan te melden. Geef alsjeblieft duidelijk aan in welke sessie je aansluit. Na aanmelding ontvang je een bevestiging en uitleg hoe je deelneemt.

Uiteraard ben je van harte welkom om aan beide sessies deel te nemen. Is dit aanbod ook interessant voor je collega’s? Stuur deze mail dan gerust door zodat zij zich ook aan kunnen melden.

Na de sessie(s) FLOWSPARKS verder ontdekken? Dat kan! Vraag hier jouw toegang tot onze trialomgeving aan en ontwikkel 30 dagen lang e-learning met een aantal FLOWSPARKS formats.

Wil je door jou ontwikkelde e-learning direct aanbieden, informeer dan naar de mogelijkheden om FLOWSPARKS direct in gebruik te nemen voor jouw organisatie.

 

Related Posts

Comments are closed.

nextlearning.nl website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2020