Streaming serie – Leren creëren voor de nieuwe wereld van het werk

Streaming serie – Leren creëren voor de nieuwe wereld van het werk

De wereld van het werk en de leeromgeving zijn de afgelopen maanden veranderd. Om mensen te helpen zich aan te passen aan de nieuwe wereld, lanceerde Valamis een streaming serie om mensen te ondersteunen bij het creëren van digitale leerervaringen. De interactieve live streams, gehost door Tom Ridley, zullen organisaties helpen om hun training in de praktijk om te zetten in digitaal.

 

Het opbouwen van een digitale leercultuur gaat niet alleen over de instrumenten, maar ook over het gedrag. De veranderingen die we vandaag doorvoeren, zullen morgen invloed hebben.

 

Hoe kunnen organisaties de veranderende leeromgeving bijbenen? Wat zijn de uitdagingen van het leren in deze nieuwe wereld? Hoe kunnen we de leercultuur veranderen en sociaal houden in het digitale leren?

 

Dit zijn enkele van de vragen die we willen bespreken in onze serie live streamings en webinars. De streamings zullen zeer interactief zijn en gaan over de vragen waar ons publiek een antwoord op nodig heeft. De live-streamings zijn open voor iedereen en er is geen registratie nodig.

 

De serie live-streaming is op woensdag 8 april van start gegaan op Youtube met Tom Ridley en Laura Overton. De streams vinden elke week plaats tot 14 mei, wanneer we een webinar hebben waarin alle thema’s van de streams worden samengebracht.

 

Bekijk de opname van de eerste streaming.

Volg ValamisTom Ridley en Laura Overton op LinkedIn en zorg dat je op de hoogte blijft van de live-streamings. Vergeet ook niet het Youtube-kanaal van Valamis’ Youtube channel te volgen om herinneringen te krijgen aan de live-streamings.

 

Het streaming & webinar schema

 

 

Over Valamis

Valamis is een digitaal leerbedrijf dat gespecialiseerd is in personeelsontwikkeling. Het bedrijf ontwikkelt Valamis – Learning Experience Platform. De klanten van Valamis zijn grote organisaties in alle sectoren, maar voornamelijk in de financiële en verzekeringssector, de complexe industrie en de professionele dienstverlening. Met het hoofdkantoor in Joensuu, Finland, is Valamis internationaal actief met kantoren in de VS, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Nederland en Rusland.

 

Over Valamis – Learning Experience Platform

 

Het met een award bekroonde platform Valamis LXP is ontwikkeld in nauwe samenwerking met klanten. Valamis voorziet in formal, social, informal en microlearning, content authoring en management tools. Gebruikers hebben toegang tot diepgaande analyses van hun eigen leerproces. Het platform ondersteunt de xAPI-standaard en bevat een ingebouwde Learning Record Store (LRS). Het maakt gebruik van de nieuwste technologieën en biedt een digital learning assistant, gebaseerd op AI. Met Valamis LXP beschikken organisaties over een kosteneffectieve modulaire oplossing voor het upskillen van hun workforce en het wereldwijde beheer van hun Learning & Development.

Related Posts

Comments are closed.

nextlearning.nl website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2021