Tele’Train

Tele’Train

Tele’Train gelooft dat mensen het verschil maken in organisaties. En juist daarom dragen wij bij aan het duurzaam verbeteren van organisaties door te zorgen voor een slim leerklimaat waarin medewerkers zich continu kunnen ontwikkelen. Dit bereiken we met interactieve leervormen, toegankelijke leertechnologie en door af te stemmen op de verschillende generaties en doelgroepen. Met onze #smartlearning aanpak maken wij van elke opleiding een inspiring learning journey!


Opleidingsscan: #1 Het Leerklimaat in kaart:

Steeds meer organisaties investeren in de onboarding van hun medewerkers. Weet jij welke kennis en vaardigheden een medewerker in jouw organisatie nodig heeft om voet aan wal te zetten? Wij gebruiken onze opleidingsscan om dit te achterhalen en een opleidingsadvies uit te brengen.

 

In een driedelige serie blogs bespreken we de drie stappen van onze opleidingsscan. Stap 1: Het Leerklimaat in kaart.

Opleidingsscan: #2 Schets het gewenste leerlandschap:

Steeds meer organisaties investeren in de onboarding van hun medewerkers. Weet jij welke kennis en vaardigheden een medewerker in jouw organisatie nodig heeft om voet aan wal te zetten? Wij gebruiken onze opleidingsscan om dit te achterhalen en een opleidingsadvies uit te brengen. In een driedelige serie blogs bespreken we de drie stappen van onze opleidingsscan.

 

Stap 2: Schets het gewenste leerlandschap.

7 tips voor een vliegende start van je e-learning project:

Het is een populaire uitspraak: ‘Een goed begin, is het halve werk.’ Hoe zorg je nu voor dit goede begin? En uiteindelijk het halve werk? Dit doe je door bij de start van het project een kick-off te organiseren. Daarmee bereik je dat de projectleden enthousiast en met een gezamenlijke focus aan de slag gaan. Het organiseren van een kick-off is nog niet zo eenvoudig als het lijkt. Want welke onderwerpen moet je bespreken? Hoe lang moet een kick-off duren? En hoe ga je daarna verder

 

In deze blog 7 tips voor het vormgeven van je kick-off zodat je een vliegende start maakt met je e-learningproject.

Smart Learning Webinar:

 

Organisaties zijn continu in beweging. Of dat komt door de technologische ontwikkelingen, veranderingen in de markt of anderszins, medewerkers worden hier dagelijks in uitgedaagd. Voor L&D professionals geldt hetzelfde; zij moeten meebewegen met deze veranderingen bij het ontwikkelen en uitvoeren van opleidingen. Daarbij zijn veel keuzes in leeractiviteiten en leertechnologie om medewerkers te ontwikkelen. Maar hoe richt je een leerlandschap voor jouw organisatie effectief in? Welke slimme keuzes maak je en hoe zorg je voor blijvend resultaat?

 

In de webinar staan deze vragen centraal en brengt de professional een globaal opleidingsplan van zijn/haar organisatie in kaart. Doel is om inzichten, L&D trends en praktijkervaringen mee te geven om het leerlandschap effectief in te richten óf door te kunnen ontwikkelen.

 

De Smart Learning Webinar is bedoeld voor iedere L&D Professional uit het bedrijfsleven, onderwijs, zorg of overheid, die betrokken zijn bij leren en ontwikkeling van mensen. Denk aan HR-adviseurs, opleidingsadviseurs, onderwijskundigen en kwaliteitsmanagers.

  • Donderdag 26 maart 15.30 – 17.00
  • Donderdag 23 april 15.30 – 17.00 (exclusief voor Next Learning)
  • Donderdag 14 mei 15.30 – 17.00

Meld je hier aan voor de webinar.

Related Posts

Comments are closed.

nextlearning.nl website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2020