tts

tts

tts is een full service provider voor talent management en corporate learning. We helpen onze klanten om hun volledige potentieel te ontwikkelen met innovatieve oplossingen in een IT- en Non IT-omgeving. Betrouwbaarheid, integriteit en competenties vormen de basis van een langdurige samenwerking. Onze portfolio bestaat uit Software, Talent Management en Corporate Learning.

 

Waarom onze stand bezoeken op 15 september:

Voor organisaties die een oplossing zoeken om content te ontwikkelen en te beheren op basis van de 5 Moments of NeedTM methodologie is het een must om onze stand te bezoeken. Wij zijn een van de weinige leveranciers die alle leermiddelen (e-learning en performance support) vanuit één oplossing kunnen ontwikkelen en aanbieden. tts performance suite is de tool om content context gevoelig in het werkproces aan te bieden. Ook voor mensen die geïnteresseerd zijn in het 70:20:10 principe bieden we dé oplossing om invulling te geven aan de 70!

tts Microsoft-Empowerment voor gratis samenwerkingstools

 

Haal het maximale uit uw Microsoft-samenwerkingstools tts helpt u met een gratis e-learning aanbod.

Om organisaties te ondersteunen in hun inspanningen om het personeel in staat te stellen op afstand te werken, biedt tts u een uitgebreid e-learning pakket aan, vrij van licenties, voor de volle 2 maanden. De selectie bevat de nieuwste titels voor Microsoft Teams, Planner, OneNote, SharePoint, Skype voor Business en Information Security. Plus vier nieuwe tts Office-werkplek video’s.

 

Een eenvoudige registratie is voldoende om toegang te krijgen. Deze kunt u vervolgens over de gehele organisatie verspreiden. En al uw medewerkers die nu vanuit hun thuiskantoor werken, kunnen meteen beginnen met leren.

 

We implementeren de tts Microsoft Empowerment selectie eventueel ook binnen het LMS van uw organisatie, vrij van licentiekosten, tegen een kleine implementatieprijs. Vraag naar de details en verdere diensten! Registreer je hier.

Related Posts

Comments are closed.

nextlearning.nl website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2021