Uitdaging en oplossing van de Hockeybond om alle scheidsrechters NL te trainen en te certificeren

Uitdaging en oplossing van de Hockeybond om alle scheidsrechters NL te trainen en te certificeren

Door: Nathan Kipp – KNHB Hockeybond

Deze sessie gaat dieper in op de uitdagingen van een sportbond in een wereld waarbij de maatschappelijke betrokkenheid van de vrijwilligers afneemt. Hoe kan je ervoor zorgen dat een zeer diverse en brede doelgroep toch aan het leren gaat? Hoe zorg je ervoor dat de doelgroep zich blijft ontwikkelen en certificeren? Wat is de rol van leer technologie en hoe kan je de gebruikerservaring optimaliseren? Deze wedstrijd heeft de KNHB te spelen.

Gebruikersvriendelijkheid en de user experience zijn belangrijker dan ooit! Hoe je als sportbond omgaat met de complexiteit van de lerende organisatie, de verschillende verenigingen, de grote aantallen en diversiteit van leden, maakt dat leren en ontwikkelen binnen de KNHB topsport is.

Nathan Kipp van de KNHB deelt tijdens Next Learning zijn ervaringen en inzichten over de queeste van de KNHB om performance en prestatie te verhogen op L&D gebied. De uitdagingen en oplossingen die tijdens deze wedstrijd naar voren kwamen. Kortom Nathan vertelt u meer over topsport op het gebied van online en offline leren.

Deze sessie wordt mogelijk gemaakt door IMC.

Related Posts

Comments are closed.

nextlearning.nl website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2021