Programma

De thema’s van Next Learning 2019

Learning Experience Design

De mens moet flexibel, wendbaar zijn en zich kunnen aanpassen. Mét en zonder technologie. Gaan we toe naar een perfecte versie van ons zelf: de goddelijke mens? Hoe verbinden we mens en techniek, zodat het fijn blijft?

Business Performance

Leren op de werkplek en met direct resultaat voor de business. Dat vraagt om een ander design: resultaatgericht, flexibel, wendbaar. Op de juiste plek, het juiste moment. Hoe designen we dat?

 

People & Agility

Organisaties groeien door ‘kennis’, maar nog harder door ‘samen creëren’. Daarbij doet iedereen mee: de klant, de lerende, de business, de expert. Minder door managers. Meer bottom up. Meer via netwerken. Meer door ‘uitproberen’ en aanpassen. Hoe creëer en ondersteun je deze fluid eco-systemen?

Smart Learning

Technologie is niet meer weg te denken uit ons leven en werken: AI, Learning Analytics, VR, AR etc. Hoe draagt technologie bij aan leren en werken? Voorbeelden van goede toepassingen? Zijn het verbeteringen of gaat het ons werk compleet veranderen? Moeten we er onze privacy voor opgeven?

 


Young Recruits

Young Recruits zijn mensen die kersvers binnenstappen in de wereld van learning & performance. De frisse blik van buiten. Tijdens het event geven zij een frisse blik op wat er gezegd en uitgewisseld wordt. Om samen verder te komen.

Meer informatie over de Young Recruits


Ontbijt

Een rustige start maken? Nog meer uit je dag halen? Nieuwe mensen ontmoeten op een makkelijke, informele manier? Kom dan naar het Next Learning Ontbijt – 08:30 – 09:15 uur.  (09:30 uur opening congres).

Lees meer over de Ontbijtsessie


 

Inschrijven

nextlearning.nl website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2019