Faculty of Skills

Faculty of Skills

De revolutie is al bezig: hoe AI de training van soft skills voorgoed verandert

Door: Boudewijn van der Velde | Head of Innovation bij Faculty of Skills

 

Wij mensen geloven graag dat we uniek zijn. Er zijn nu eenmaal situaties die je alleen als mens goed kunt inschatten en beoordelen, toch? Think again.

Word wakker en zie wat Artificial Intelligence nu al te bieden heeft en hoe het de training van vaardigheden onherroepelijk verandert. Na het bijwonen van deze sessie ben je helemaal op de hoogte van de stand van zaken van AI in de training van soft skills en weet je:

  • wat nu al kan en wat sommigen zeggen dat kan, maar wat nog helemaal niet bestaat
  • wie slimmer is: mens of machine (of hoe die twee optimaal kunnen samenwerken)
  • of trainers en coaches zich al zorgen moeten maken om hun baan
  • praktijkvoorbeeld: de inzet van AI in de training van nieuwe medewerkers
  • raakvlakken met andere innovaties: Virtual Reality, trainen met 3D-modellen, performance support enz.

Faculty of Skills is koploper in Nederland op het gebied van innovatieve blended learning. Onze eigen trainingssoftware TrainTool wordt in huis ontwikkeld en steeds vernieuwd en verbeterd volgens de laatste inzichten. In 2019 won Faculty of Skills drie internationale Learning Technologies Awards, waaronder die voor Best Learning Technologies project voor een programma met Aon.

Partnersessie Intergamma en Faculty of Skills

De leercampagne als onderdeel van het ideale plaatje voor Intergamma

Boris Driessen | Manager Resource & Development Intergamma
Tamara Mesman | Projectmanager Faculty of Skills

Intergamma maakt werk van talent in de organisatie. Zowel medewerkers die instromen vanuit de BBL, als (assistent) bouwmarktmanagers die hun managementvaardigheden willen verbeteren krijgen volop aandacht. Door de vele initiatieven en ontwikkelingen was de samenhang van trainingen en ontwikkeltrajecten wel wat naar de achtergrond verdwenen. Faculty of Skills adviseerde over de herinrichting en schetste het ideale plaatje: een reeks ontwikkelprogramma’s die medewerkers kunnen doorlopen, van de basis tot aan een verdiepend topprogramma voor ambitieuze bouwmarktmanagers. Betrokkenheid en enthousiasme van de deelnemers is groot doordat de interventies worden gebracht onder de vleugels van een leercampagne waarin alles samenkomt.

 

Intergamma is de koepelorganisatie van bekende bouwmarkten als Karwei en Gamma. In deze sessie vertelt Boris Driessen van Intergamma openhartig over de leerprogramma’s binnen Intergamma. Faculty of Skills is een trainingsbureau dat innovatieve blended trainingen en ontwikkeltrajecten maakt. Tamara Mesman was als projectmanager nauw betrokken bij de totstandkoming van de leercampagne en deelt haar learnings en inzichten.

Related Posts

Comments are closed.

nextlearning.nl website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2020