Hoe Ierlands oudste medische vervolgopleider een nieuwe stap zet in virtueel leren.

Hoe Ierlands oudste medische vervolgopleider een nieuwe stap zet in virtueel leren.

Let op: dit is een Engelstalige presentatie.

 

Als waarschijnlijk de oudste opleider die aanwezig is op Next Learning 2020, traint het Royal College of Physicians of Ireland al sinds 1654 artsen. In 2019 heeft RCPI  met D2L de eerste stappen gezet om een nieuwe virtuele leeromgeving te implementeren die haar trainees, leden en fellows zal helpen te werken aan hun profesionele compententies, door hun leerproces verder te optimaliseren. Met deze nieuwe leerervaring gaat RCPI zich ook verder richten op het bereiken van medische profesionals buiten Ierland.

Gedurende zijn sessie geeft Seán een brede kijk op de doelen, de gap-analyse en de resultaten van de implementatie van Brightspace bij RCPI.

 

Over Seán 

Seán Goucher – SME, Project Management Office, Royal College of Physicians of Ireland

Seán is al zeven jaar actief bij het Royal College of Physicians of Ireland. Voor het grootste deel van die tijd bij het Postgraduate Medical Education Centre.  Het afgelopen jaar maakte Seán, als Subject Matter Expert, deel uit van het projectteam dat de nieuwe virtuele leeromging voor RCPI moest uitrollen.

Royal College of Physicians of Ireland (RCPI)

RCPI is gericht op het verzorgen van postdoctorale medische opleidingen om ervoor te zorgen dat artsen de vaardigheden hebben om patiënten te voorzien van de best mogelijke zorg. Onderwijs en training zijn een levenslange verplichtingen voor artsen: Geneeskunde is voortdurend in ontwikkeling en het is van vitaal belang dat artsen op de hoogte blijven van de nieuwste onderzoek en technieken om de patiëntenzorg te optimaliseren.

Related Posts

Comments are closed.

nextlearning.nl website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2021