In 5 stappen ondernemer: hoe online en offline leren samenkomt in het vmbo-onderwijs

In 5 stappen ondernemer: hoe online en offline leren samenkomt in het vmbo-onderwijs

Qredits stimuleert ondernemerschap voor startups en studenten met behulp van FLOWSPARKS en wint met haar vernieuwende aanpak de Innovation Challenge Award.

Succesvol onderwijs bereidt voor op een goede toekomst! Tegenwoordig kiezen steeds meer jongeren ervoor om ondernemer te worden. Hoe mooi is het als je dat als school kunt stimuleren voor nu én voor in de toekomst?

Speciaal voor de ondernemende vmbo’ers ontwikkelde Qredits in samenwerking met UNI-Learning en uitgever Edu‘Actief een lespakket bestaande uit een e-learning en een lesboek. Een compleet programma dat past bij de belevingswereld van jongeren.

Het online gedeelte van dit programma is ontwikkeld in FLOWSPARKS om snel krachtige leerervaringen te ontwikkelen. Het programma heeft een duidelijke structuur dankzij de vaste recepten voor e-Learning die in FLOWSPARKS beschikbaar zijn. De theorie wordt meteen in de praktijk gebracht aan de hand van de gekozen real-life case en in de e-learning automatisch opgeslagen in het werkboek. Persoonlijke gegevens, eigen ideeën en foto’s gemaakt tijdens praktijkopdrachten vormen het individuele portfolio.

Tijdens deze inspirerende sessie vertelt Kim Beerens, productmanager bij Qredits, hoe de didactisch onderbouwde recepten voor e-Learning van FLOWSPARKS bijgedragen hebben aan de snelle ontwikkeling van het EigenBaas programma. Doordat het design, de techniek én de didactiek vast stond, kon de nadruk worden gelegd op de inhoud. Daarnaast wordt ingegaan op hoe UNI-Learning de specifieke wensen voor dit programma naar een succesvolle blended leerervaring heeft vertaald.

Deze sessie wordt mogelijk gemaakt door FLOWSPARKS.

Related Posts

Comments are closed.

nextlearning.nl website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2021