Leer-Safari

Leer-Safari Next LearningJe weet hoe het werkt en toch zal je vaak genoeg merken als learning professional dat het moeilijk is om de lerende in beweging te krijgen. Hoe komt dat?

Leren door ervaren is de beste leerschool. Ga dus zelf aan de slag met behulp van de Leer-Safari: durf zélf je eigen leerervaringen te bepalen, zonder de structuur van het congresprogramma. Coaches en gerichte opdrachten helpen je om een krachtige leerbeleving te creëren. De Leer-Safari is de ultieme leerervaring door gebruik te maken van de 70 in het 70-20-10 model!

Ervaar zelf wat deze Do-it-yourself-leerervaring jou kan opleveren. En… waar je tegenaan loopt. Let op: je kunt je alleen aanmelden wanneer je je inschrijft voor het Learning Congres (geef op het inschrijfformulier aan dat je deelneemt aan de Leer-Safari).

Eerdere Leer-Safari deelnemers leggen het zelf uit:

  • Ik kijk terug op een top-experiment. Het is me écht duidelijk geworden dat de kern van leren in de lerende zelf zit. Als je dat vuurtje kan ontsteken, werkt elke e-learning, blended learning, gamification, enzovoort!
  • Deze leersafari is een prachtige zet. En heeft mij heel anders dit congres laten beleven. Deze leersafari samen ondernemen heeft voor mij ook echt waarde gehad. Het kort even sparren, terugkoppelen en elkaar ondersteunen in dit proces en in deze mindset.
  • Ik ga nadenken over en experimenteren met de manier waarop uniforme leerdoelen voor iedereen toch bereikt kunnen worden via (gedeeltelijke) do-it-yourself learning.
  • Ik heb van alles gezien en ontdekt wat ik zonder die stap waarschijnlijk gemist zou hebben. Ik kan gelukkig terugzien op een geslaagde reis met mooie excursies.
  • Voor mij persoonlijk was het een bewijs dat professionals meer kunnen leren als de verantwoordelijkheid en de actie bij hen ligt.

Houd me op de hoogte van Next Learning 2018

nextlearning.nl website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2020