HR(D) en de coach – strategische partners in leerrendement!

HR(D) en de coach – strategische partners in leerrendement!

Door: Paula Kaag, Organisatieontwikkeling – Coaching – Training – Advies.

Coaches worden vaak ingeschakeld als er een probleem ontstaat. Samen met het individu of een team gaat de coach aan de slag. Een bewezen methode met een waardevolle bijdrage voor de mensen in je organisatie.
Coaching kan nog veel krachtiger worden als je een coachbeleid voert en de lijnen kort houdt met HR. Dan wordt het een instrument voor het signaleren van organisatievraagstukken.
Denk hierbij aan onderwerpen die gaan over ziekteverzuim, conflicten, reorganisatie en teams in ontwikkeling naar een resultaat verantwoordelijk team.
Een sterke samenwerking tussen een HR adviseur en coach zorgt ervoor dat signalen en vragen die er spelen op de werkvloer op een constructieve manier opgepakt en begeleid worden.

In deze sessie krijg je concrete handvatten hoe je, vanuit Appreciative Inquiry, waarderend onderzoek in je eigen organisatie  in kan inzetten.  Je leert vanuit een waarderende manier anders kijken naar bestaande structuren en systemen om het leren en ontwikkelen van teams en organisaties te vergroten.

Benut ieders zijn talent en maak samen het verschil!

Beluister hieronder de podcast van Paula Kaag:

Related Posts

Comments are closed.

nextlearning.nl website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2021