LEARNING BOOTCAMP | Leervraagstuk-challenge samen met ’De Lijn’

LEARNING BOOTCAMP | Leervraagstuk-challenge samen met ’De Lijn’

INVITATION ONLY.

 

Aanleiding

Vanuit de ervaring binnen Next Learning en de ontwikkelvragen die vanuit veel organisaties op ons afkomen, heeft zich een actueel thema aangediend dat cruciaal blijkt te zijn voor het leerklimaat in organisaties!

Het betreft de samenwerking tussen de lijnmanager en de L&D-er.  De lijnmanager is vanuit zijn of haar rol  op de hoogte van de specifieke leervragen die in het eigen team of op de afdeling spelen, terwijl de L&D-er zicht heeft op de behoeften die organisatiebreed leven. Tóch is de samenwerking tussen L&D-er en lijnmanager niet altijd vanzelfsprekend: een gemiste kans als het om leren gaat!

Het samenspel tussen de L&D-er en de lijnmanager is dan ook het onderwerp van een speciale sessie tijdens het Next Learning Congres van 2020!  Hiervoor is de voorwaarde dat de lijnmanager en zijn/haar L&D-er gezamenlijk verschijnen!

Doel

Tijdens een interactieve sessie met maximaal 8 deelnemende organisaties worden leervraagstukken op maat samen opnieuw kritisch bekeken en oplossingen bedacht, onder bezielende begeleiding van leer- en organisatieadviseurs van de Tornak Groep. Aan het einde van de sessie heeft elk deelnemend duo (lijnmanager en L&D-er) een aantal mogelijke scenario’s om leeruitdagingen binnen de eigen organisatie aan te pakken.

Resultaat

Elk duo (lijmanager en L&D-er) gaat geïnspireerd en met een aantal scenario’s om het eigen vraagstuk op maat aan te pakken terug naar de werkplek . Omdat je elkaars unieke inbreng tijdens het proces duidelijk hebt ervaren, is de basis voor verdere samenwerking en begrip tussen lijnmanager en L&D-er gelegd.

Over de Tornak Groep

De Tornak Groep helpt organisaties bij het implementeren van nieuwe rollen, werkwijzen en gedrag en ondersteunt daarmee haar klanten bij vraagstukken die de kern van het bedrijf raken. Door middel van leer- werktrajecten realiseert Tornak samen met medewerkers ambities op persoonlijk-, team- en organisatieniveau.

Tornak werkt vanuit wat er allemaal al is.

Related Posts

Comments are closed.

nextlearning.nl website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2021