Learning table: Creëer een corporate academy snoepwinkel

Learning table: Creëer een corporate academy snoepwinkel

Sprekers: Renske Roet en Brigitta Lops (Managing partners van Jobtraining)

One life. Own it. Het leven is geen generale repetitie. Dus pak je verantwoordelijkheid en maak er het mooiste leven van dat je kunt leiden. Wij helpen je hierbij. Door de vaardigheden te ontwikkelen om positieve veranderingen in gang te zetten. Denk aan zelfreflectie, life design, het vermogen om sterke relaties op te bouwen of het creëren van rust, grip en focus.

Vaak zijn trainingen op corporate academies gericht op werk. Dit terwijl een grote groep mensen ook graag aan de slag wil met vaardigheden die bijdragen aan een algeheel gezond en gelukkig leven. Dit is een mooie kans om de corporate academy aantrekkelijker te maken. En het mes snijdt aan twee kanten want deze vaardigheden zijn ook heel waardevol voor het werk.

Deze sessie

Tijdens deze sessie gaan we aan de slag met 2 onderwerpen:

Hoe maak je jouw corporate academy net zo aantrekkelijk als een snoepwinkel?

  • Groepsbreindump: in welke onderwerpen willen mensen zich ontwikkelen?
  • Wat levert deze ontwikkeling op voor jouw organisatie (hoe verkoop je deze topics intern)?
  • Succes snoepjes

Geschikt voor
Je bent een Learning & Development Professional/HR Business Partner/Manager Corporate Academy. Je wilt een goede match tussen leeraanbod en jouw doelgroep. Zodat jouw corporate academy de aantrekkingskracht heeft van een snoepwinkel.

Sprekers
Brigitta Lops
De succesvolste bedrijven zijn permanent bèta; altijd in ontwikkeling, wendbaar en innovatief. Vanuit deze visie denkt Brigitta mee met opdrachtgevers. Zij is creatief, geïnteresseerd in de toekomst en altijd hongerig naar nieuwe informatie. Het leukste aan haar werk vindt zij het ontwikkelen van nieuwe leerconcepten. Zo ontwikkelde zij met Jobtraining de digitale challenges leertool die het mogelijk maakt om wat je leert in een training simpel en snel toe te passen in jouw werkpraktijk.

Renske Roet
Renske is vanuit haar positiviteit en creativiteit de aanjager van innovatie, productontwikkeling en new business. Zo ontwikkelde ze samen met Rick Pastoor de GRIP training (naar het boek GRIP: het geheim van slim werken). Ze maakt leren graag aantrekkelijk en toegankelijk. Daarnaast houdt zij van rust, focus en eenvoud. Ze kijkt altijd naar hoe je complexe zaken simpeler kunt maken. Vooral in de veelzijdige wereld van opleiden is dat volgens haar belangrijk.

 

 

Related Posts

Comments are closed.

nextlearning.nl website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2021