What’s Next?

 

What’s Next op het gebied van leren en ontwikkelen!?

 


KLM Learning Hackathon

SBO, Leerbeleving en KLM nodigen je uit voor een unieke leerervaring samen met een uniek multi-disciplinair team. Samen met creatieve makers, designers, inhoudsexperts, opdrachtgever, onderwijskundig ontwerpers en ScrumMasters. Je krijgt een unieke leerervaring, die je in staat stelt om zelf een ontwerp met de scrummethodiek te organiseren. Wanneer: Donderdag 8 maart & vrijdag 9 maart 2018
Lees meer over de KLM Learning Hackaton

E-learning ontwerper


Opleiding Onderwijskundig e-Learning Ontwerper

Wat is e-Learning? e-Learning is dé nieuwe manier van leren en heeft een vaste plaats veroverd in bedrijven, zorginstellingen, scholen en overheidsorganisaties. Als opleidingsprofessional is e-Learning ontwerpen steeds meer een onderdeel van uw taak. Maar hoe zorgt u ervoor dat e-learning bijdraagt aan goed en effectiever leren?

Na het volgen van de opleiding onderwijskundig e-Learning ontwerper bent u een goede gesprekspartner voor directies, collega’s en externe partijen, zoals uitgevers en aanbieders van tools. Ook leert u een e-Learning leerbeleving ontwerpen en het huidige e-Learning aanbod beter te maken.

Lees meer over de opleiding Onderwijskundig e-Learning Ontwerper