Inspiratie door innovatie: Next Learning Plaza 2014

Inspiratie door innovatie: Next Learning Plaza

Plazavoorzitter Niels van der Schaaff

Als dagvoorzitter ben je bij elke bijeenkomst 300% bezig om verwachtingen, vraag, aanbod en spontane creatieve, inspirerende momenten naadloos te verbinden. Met als uiteindelijk doel: de ultieme beleving voor deelnemer én opdrachtgever.

Wat neem je als bezoeker en deelnemer mee in ruil voor je investering van het kostbaarste dat er bestaat: je tijd? Wat ga je anders doen, waardoor raak je geïnspireerd en vooral gestimuleerd?

Het event Next Learning 2014 op 16 april 2014 in de Brabanthallen in ’s Hertogenbosch biedt alles om aan deze voorwaarden te voldoen.

Plaza: voor alle learning professionals

Als dagvoorzitter mag ik op die dag alle activiteiten op de Next Learning Plaza begeleiden. Er is voor elke professional voldoende uitdaging te vinden op de Plaza, zoals:

  • kritische beschouwingen bij het innovatiepodium
  • expertisesessies met topspecialisten
  • ideeën, trends en ontwikkelingen in hoog tempo in de Innovatie Arena
  • éénpitters laten in het Plaza Talentcafé zien waarom juist zij het waard zijn om gesteund te worden bij de volgende stap in hun ontwikkeling
  • hoogtepunt: de bekendmaking én uitreiking van de winnaar van beide Next Learning Awards 2014.

Inspiratie én praktische middelen in ruil voor jouw tijd

Je ziet: voldoende aanleiding om 16 april met rood in je agenda te zetten. Jij geeft ons je tijd, wij geven je inspiratie en praktische middelen om jezelf én je organisatie (pro)actief verder te brengen.

En als dagvoorzitter wordt het voor mij net zo spannend als voor jou, want wat is er nou mooier dan een plein vol met kennis, inspiratie en beleving? Voor een creatieve en energieke dagvoorzitter is zo’n dag een feest, bijna een snoepwinkel.

Ik zorg ervoor dat iedereen op het juiste moment in de schijnwerpers staat, niemand de buitenkansen en leuke dingen mist en alle kans krijgt om maximaal te participeren. Bekijk het Plaza-programma.

Ik heb er zin in!

Niels van der Schaaff, Plazavoorzitter Next Learning 2014

 

[custom_button text=”Bekijk het programma” title=”Bekijk het programma” url=”http://www.e-learningevent.nl/plaza/programma/” size=”large” bg_color=”orange” text_color=”#FFFFFF” align=”left” target=”_self”]

Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nextlearning.nl website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2020