De Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO)

De Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO)

De Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO) is de branchevereniging voor private trainings- en opleidingsbureaus. Er zijn ruim 350 opleiders bij de NRTO aangesloten. De NRTO heeft als missie: Het beste uit mensen (jong en volwassen) halen, talenten ontwikkelen en mensen helpen hun ambities te realiseren.

Private opleiders zijn ondernemers die zich onderscheiden met hun maatwerk, flexibiliteit en effectiviteit. Zij bieden een diversiteit aan opleidingen, trainingen, examens, EVC-trajecten en cursussen aan. Maar ook de opleidingsvormen zijn uiteenlopend, op de werkplek, thuis, online, klassikaal of blendend. Zij werken daarbij klant- en resultaatgericht en kijken naar wat bij de deelnemer past.

Het NRTO-keurmerk

Een aanbieder met het NRTO-keurmerk voldoet aan hoge kwaliteitseisen en is hierop getoetst door een externe certificerende instelling. Een aanbieder met het NRTO-keurmerk is transparant over producten en diensten, biedt adequate dienstverlening, kent een professionele omgang met klanten, heeft deskundig personeel en meet de klanttevredenheid. Het NRTO-keurmerk staat voor kwaliteit en professionaliteit.

Meer weten over het NRTO-keurmerk? Bekijk hier onze animatie.

Meer weten over de NRTO,  de leden en het NRTO-keurmerk. Wij kijken uit naar uw komst! U bent van harte welkom bij onze stand.

Natuurlijk kunt u ook terecht op onze website: www.nrto.nl
Weten wie er lid zijn? www.nrto.nl/leden

Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO)

Papiermolen 34
3994 DK HOUTEN
T 030 267 37 78
E info@nrto.nl

Related Posts

Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nextlearning.nl website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2021