Doe mee met de Rethink & Recharge challenges

Doe mee met de Rethink & Recharge challenges

Thuiswerken kan best uitdagend zijn. Misschien heb je het gevoel voortdurend ‘aan’ te staan, is er een partner, huisgenoot of kind die je afleidt of is de grip op jouw werk ver te zoeken. Tegelijkertijd biedt thuiswerken ook kansen. Zo kunnen we makkelijker ingesleten werkroutines doorbreken, omdat we deze routines toch al even hebben losgelaten.

De Rethink & Recharge challenges zijn korte doe opdrachten die je helpen om op te laden, met meer focus te werken en met een frisse en creatieve blik naar je werk te kijken. Wij geloven we in leren door te doen. Experimenteren, proberen en daarvan leren. Jij gaat dus precies díe dingen doen waardoor je meer rust en voldoening gaat ervaren.

Rethink & Recharge challenges

De Rethink & Recharge challenges zijn korte doe opdrachten die je helpen om op te laden, met meer focus te werken en met een frisse en creatieve blik naar je werk te kijken. Wij geloven we in leren door te doen. Experimenteren, proberen en daarvan leren. Jij gaat dus precies díe dingen doen waardoor je meer rust en voldoening gaat ervaren.

Hoe werkt het?

Laat je emailadres achter en ontvang 6 weken lang, elke week één challenge in je mailbox. De eerste challenge ontvang je de eerst volgende maandag nadat je jouw emailadres hebt achter gelaten.

Vink hem af

Zodra je de challenge hebt gedaan, vink je deze af met de knop in de challenge mail en vul je in wat je hebt ervaren. Ben je één van de eersten die de challenge heeft afgerond? Dan word je de week erop vermeld als Challenge Champion.

Kosten?

Gratis!

Doe mee en word die Challenge Champion! Klik hier voor meer informatie.

Ben je benieuwd naar wat Jobtraining op Next Learning gaat doen? Hier lees je er alles over.

 

Related Posts

Comments are closed.

nextlearning.nl website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2021