Infolearn – Partner in leren & ontwikkelen

Infolearn – Partner in leren & ontwikkelen

Wij geloven dat mensen die zich continu blijven ontwikkelen zekerder zijn over zichzelf, hun handelen, gelukkiger zijn en beter presteren in hun werk. De innovatieve leer- en ontwikkeloplossing van Infolearn geeft hét antwoord hierop en speelt in op zowel de praktische als strategische uitdagingen binnen het domein leren en ontwikkelen.

Met een enthousiast team van 35 ervaren consultants, onderwijskundigen, relatiemanagers, ontwikkelaars en vormgevers hebben wij dé experts in huis waarmee we op efficiënte wijze onze oplossing implementeren.

Door de modulaire opbouw van de software bieden we een geïntegreerde totaaloplossing aan die veel verder gaat dan het gemiddelde Leermanagementsysteem (LMS). Verschillende functionaliteiten, zoals Performance Support en Strategische personeelsplanning, kunnen eenvoudig worden toegevoegd waarmee de persoonlijke ontwikkeling, ruimte voor talent en doorgroei, maar ook teamontwikkeling inzichtelijk wordt én gestimuleerd kan worden. Mede daarom sluit onze oplossing naadloos aan op de leer- en ontwikkelambities, maar ook het compliance management van organisaties in een groot aantal sectoren, zoals:

  • Detailhandel
  • (Semi-)Overheid
  • Industrie
  • Logistiek
  • Zorg

Binnen deze sectoren kozen ruim 150 organisaties voor Infolearn omdat zij, naast een toekomstgerichte oplossing, op zoek waren naar een veelzijdige partner in leren en ontwikkelen waarmee een duurzame samenwerking, groei en doorontwikkeling zeker wordt gesteld. Dat deze formule succesvol is blijkt uit onze positieve samenwerking met organisaties zoals UMC Utrecht, Teijin Aramid, ProRail, Detailresult Groep en diverse zorginstellingen en gemeenten in Nederland en België.

Benieuwd hoe wij organisaties helpen met onze leer- en ontwikkeloplossing?

Bezoek dan onze beursstand en maak kennis met ons enthousiaste team. Laure, Maja, Coen, Sharon zijn de hele dag aanwezig en vertellen je graag alles over onze oplossing en hoe we jouw organisatie helpen om leren en ontwikkelen naar een hoger niveau te brengen!

 

Coen Wille
Sr. Business Consultant Learning & Development

 

Maja Vasic
Business Consultant Learning & Development

 

Laure van Meenen
Business Consultant Learning & Development

 

Sharon van Rooij
Sr. Business Consultant Learning & Development

Bezoek ook de sessie van onze klant Teijin Aramid, waar Nathalie te Rietstap je vertelt hoe het chemieconcern onze leer- en ontwikkeloplossing inzet om de bevoegdheid en bekwaamheid van de procesoperators te aller tijde te garanderen. Meer informatie Infolearn.

Related Posts

Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nextlearning.nl website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2021