Mediasite

Mediasite

Mediasite is al jaren de technologie partner van Next Learning. Wij werken samen om te zorgen dat alle presentaties die tijdens het congres zijn opgenomen direct na het congres online beschikbaar zijn.

Mediasite Video Platform ondersteund al 19 jaar Onderwijs-, Overheid-, Zorg-, en Corporate instellingen om al hun educatieve video op een efficiënt wijze te kunnen opnemen, beheren, en aanbieden. Wij mogen ons dan ook met trots marktleider noemen als het gaat om educatieve video capture & management.

Video binnen het leerlandschap neemt alleen maar toe. In het Hoger Onderwijs maar juist ook in de Zorg en het bedrijfsleven. In 2018 groeide het gebruik van Mediasite video als educatief leermiddel met meer dan 800%. Dat wordt alleen maar meer.

Met name Overheden, bedrijven en zorginstellingen in Nederland zetten de komende tijd vol in op video als leer- en communicatiemiddel.

Kom gerust langs onze stand om met ons te praten over uw huidige en toekomstige inzet en wensen op het gebied van video. We zullen u verassen wat wij allemaal voor u kunnen doen.

Meer informatie over Mediasite.

Related Posts

Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nextlearning.nl website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2021