What if creating e-Learning was as easy as making an espresso?

What if creating e-Learning was as easy as making an espresso?

Eenvoudig krachtige e-Learning ontwikkelen lukt met FLOWSPARKS! Maak nu kans op een jaar gratis FLOWSPARKS!

FLOWSPARKS is ontwikkeld met de laatste technieken en daardoor geschikt voor smartphone, tablet en PC. Online leren kan nu echt overal en altijd!

Het ontwikkelen van e-Learning is niet eerder zo eenvoudig geweest. Als ontwikkelaar heb je de mogelijkheid te kiezen uit een groot aantal Learning Formats, SMART Templates en SMART Programs.

Learning Formats

Een Learning Format zet één werkvorm centraal met to-the-point didactiek en doelgerichte toepassing. Het hanteren van een Learning Format zorgt voor focus, beleving en leerrendement! Gebruik Learning Formats en ontwikkel activerende workouts.

SMART Templates

Gebruik SMART Templates en ontwikkel e-Learning die je voor verschillende leerdoelen inzet. FLOWSPARKS biedt onder meer templates voor magazines, interactieve video’s, evaluaties en vragenlijsten, 360-gradenervaringen en testen.

SMART Programs

Heb je e-Learning ontwikkeld? Bied deze dan in een aantrekkelijke en duidelijke structuur aan met SMART Programs. Voeg extra elementen toe zoals video’s, naslagwerken en een certificaat om je online programma compleet te maken. 

E-Learning ontwikkelen met FLOWSPARKS zelf ervaren? Vraag dan nu hier jouw trial aan.

FLOWSPARKS is een product van UNI-Learning. Wij hebben onze jarenlange ervaring met online didactiek verwerkt in FLOWSPARKS. Dat maakt FLOWSPARKS een krachtige online tool. Relatief eenvoudig om mee te werken. Maar succesvol online leren gaat verder dan e-Learning ontwikkelen alleen. Wij ondersteunen onze opdrachtgevers graag bij alle stappen die horen bij de ontwikkeling en implementatie van online programma’s. Van het bepalen van leerdoelen tot het succesvol uitrollen van een volledig programma. Zo maken we online leren samen succesvol!

Kom kennismaken op de stand en maak kans op een jaar lang gratis gebruik van FLOWSPARKS!

Kijk voor meer informatie op www.flowsparks.com.

Related Posts

Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nextlearning.nl website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2020