SkillsTown Sessies

SkillsTown Sessies

In deze sessies gaat online opleider SkillsTown kort en krachtig in op een aantal thema’s. Op een leuke en gevarieerde manier kun je van verschillende leeroplossingen proeven.

 

Sessieronde 1 | 11:00u – 11:30u

7 praktische tips om medewerkers in de leerstand te krijgen

Slechts 15 tot 25 procent van de werknemers blijft zichzelf trainen en ontwikkelen. Het enkel faciliteren van leren als werkgever is daarbij vaak niet voldoende. Maar hoe krijg je medewerkers dan wél in de leerstand? In deze sessie geeft Danny van Heesch, performance consultant bij SkillsTown, 7 tips om ontwikkeling bij medewerkers te stimuleren.

Zelf aan de slag met motivatie? Download gratis het whitepaper van SkillsTown

 

Sessieronde 2 | 12:05u – 13:00u

Zo zet je een online kennisplatform succesvol in voor klanten, partners en leden

Jij wilt extra waarde bieden aan je klanten, leden of partners. Maar hoe kun je dit op een onderscheidende en duurzame manier doen? In deze sessie laat Matthijs Akkenaar, directeur SkillsTown Connect je zien welke mogelijkheden online trainingen hebben om verbinding met je relaties te maken en te behouden.

 

 

Sessieronde 3 | 15:45u – 16:30u

Hoe kan online video bijdragen aan effectief leren?

De wereld van online leren en ontwikkelen verandert in rap tempo. Online opleider SkillsTown weet als geen ander hoe die markt zich continu blijft ontwikkelen. Dagelijks zijn zij bezig om hun online trainingen te verbeteren. Een van de belangrijke onderdelen daarbij is video. In deze sessie laat Jerry Meijer, performance consultant bij SkillsTown je zien welke mogelijkheden video heeft met betrekking tot online leren en dat er veel meer mogelijk is dan je denkt.

Related Posts

Comments are closed.

nextlearning.nl website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2021