SkillsTown

SkillsTown

Zo ga je creatief om met de impact van corona

De uitbraak van het coronavirus heeft in Nederland al om veel beweging en flexibiliteit gevraagd. Om mee te kunnen met de maatregelen is creativiteit hard nodig. Online opleider SkillsTown helpt je graag om die creativiteit te stimuleren. Daarom hebben zij kosteloos een aantal hulpmiddelen beschikbaar gesteld.

 

Door je via deze pagina in te schrijven ontvang je dagelijks een kennisboost:

 

✅ 1x podcast mindfulness

✅ Webinar over positieve psychologie

✅ 8x een whitepaper over de inzet van 21st century skills

✅ Webinar ‘Het flexibele brein’

 

Schrijf je direct in

Over SkillsTown

 

Wij vinden dat iedereen moet kunnen werken aan zijn of haar skills. Of dat nu gaat om persoonlijke of professionele skills, iedereen heeft het recht om de beste versie van zichzelf te worden. Daarom geloven wij dat leren toegankelijk moet zijn voor iedereen.

 

Onze leeromgeving en de leeroplossingen daarin zijn laagdrempelig, herkenbaar en gemakkelijk. We bieden verschillende vormen, op verschillende niveaus, met verschillende inhoud waardoor het voor iedereen mogelijk is om aan zijn of haar skills te werken.

 

Naast het faciliteren van deze omgeving, vinden we het belangrijk om aandacht te geven aan de implementatie daarvan. Samen met onze implementatie consultant bereikt jouw organisatie de beste resultaten. We helpen je om de leeractiviteit binnen de organisatie te verhogen tot wel 84% en denken mee over het onder de aandacht brengen en houden van de academie.

 

Tijdens Next Learning gaat online opleider SkillsTown kort en krachtig in op een aantal thema’s. Op een leuke en gevarieerde manier kun je van verschillende leeroplossingen proeven.

 

Bekijk de SkillsTown Sessies

Related Posts

Comments are closed.

nextlearning.nl website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2021