Skillstown

Skillstown

SkillsTown laat medewerkers het beste uit zichzelf halen. Als online opleider bieden we een leeromgeving aan waar meer dan 1000 online cursussen te vinden zijn. Hier kunnen medewerkers op hun eigen manier leren. Denk aan cursussen op het gebied van taal, communicatie, samenwerken, presenteren, time management en vakspecifieke kennis per branche. Dankzij de gepersonaliseerde look & feel, kan jouw organisatie een professionele eigen academie neerzetten. Naast het faciliteren van deze omgeving, vinden we het belangrijk om aandacht te geven aan de implementatie daarvan. Samen met onze implementatie consultant bereikt jouw organisatie de beste resultaten. We helpen je om de leeractiviteit binnen de organisatie te verhogen tot wel 84% en denken mee over het onder de aandacht brengen en houden van de academie.

Vrijblijvend een kennis maken? Als eventpartner van Next Learning zijn onze consultants de hele dag aanwezig om de mogelijkheden van de online academie te demonstreren.

Kom langs op onze stand en ontvang direct het boek 21st century skills voor organisaties om je voor te bereiden op de toekomst. En om je daar een extra handje bij te helpen, is er de hele dag een professionele fotograaf aanwezig die prachtige profielfoto’s maakt. Is jouw linkedin profiel in ieder geval future proof!

In ieder geval op de stand aanwezig zijn:

 

Hans Schuurmans
CEO SkillsTown

 

Matthijs Akkenaar
Commercieel directeur SkillsTown

 

Danny van Heesch
Performance consultant SkillsTown

 

Lisan van der Lee
Implementatie consultant SkillsTown

 

Remy van Beek
Manager communicatie SkillsTown

Lees meer over de sessie van SkillsTown: How to: 21st century skills | Bereid je voor op de toekomst.

Related Posts

Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nextlearning.nl website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2019