‘Enhancing Society Together’ kan alleen door kennis bijeen te brengen en waarden te delen.

‘Enhancing Society Together’ kan alleen door kennis bijeen te brengen en waarden te delen.

Door: Erik Goldsteen, Group Integrity and Compliance Officer, RoyalHaskoningDHV

Royal HaskoningDHV verbindt mensen al meer dan 135 jaar. Wij zijn een onafhankelijk engineering en projectmanagement adviesbureau dat zich kenmerkt door duurzame en innovatieve oplossingen en sterke ethische beginselen. Het type diensten dat HaskoningDHV verleent en de regio’s waarin we werken vragen om een uitgebreide Code of Conduct. Duurzame en innovatieve oplossingen helpen om ons te onderscheiden. Teamwork en partnerschappen zijn hiervoor een ‘must’. Net als het delen van passies en ethische waarden en normen.

Voor de juiste partnerkeuze en voor het gezamenlijk ontwikkelen en uitdragen van ethische principes en voor onze compliance met wet- en regelgeving, hebben wij trainings- en communicatieprogramma’s ontwikkeld. Deze worden o.a. ondersteund door Business Principles, Third Party Assessments, e-learnings voor partners en toeleveranciers, smartshows en video-instructies.

In onze presentatie geven we een impressie hoe deze tools business waarde creëren voor het bedrijf en bijdragen aan onze missie ‘Enhancing Society Together’.

Deze sessie wordt verzorgd door Blue Lanes.

Related Posts

Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nextlearning.nl website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2020