Expertsessie – Lean Startup: Roadmap en Succescriteria voor jouw organisatie

Expertsessie – Lean Startup: Roadmap en Succescriteria voor jouw organisatie

Door Marie-Louise Kok, digital learning expert (met de pumps in de modder!)

Met de Lean Startup methode kun je snel en goedkoop testen of je op de goede weg bent. Flexibeler en slimmer kan bijna niet!

De Lean Startup (ontwikkeld door Eric Ries) wordt toegepast door bijna ieder startend bedrijf ter wereld. Maar deze onderzoeksmethode is ook bruikbaar in grotere organisaties met een bestaande organisatiestructuur. Het helpt je in innovatie en business development, bij versnellen, bij verandering en bij productontwikkeling.

Wat erbij hoort: in gesprek met je klant, falen mag, experimenteer en valideer.

Wat je niet meer doet: businessplannen schrijven, alles tot 2 cijfers achter de komma doorrekenen en je laten tegenhouden door de beren op de weg.

Nieuwsgierig geworden of Lean Startup iets is voor jou en jouw organisatie? Kom naar deze sessie!

Als digital learning expert verzorgt Marie-Louise Kok onder meer bij Leyden Academy (internationale) MOOC’s, online leerplatformen en leerprogramma’s. Voorheen werkte Marie-Louise o.a. als Intrapreneur bij Sanoma. Ze stond echt met de ‘pumps in de modder’ met betrekking tot de Lean Startup methode. Ze won een investeringsfonds voor learning startup Ucourse.nl. En zette ze met een team onderwijshulpmiddel Listr.nl in de markt.

Related Posts

Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nextlearning.nl website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2018