Keynote speech – Deep Democracy – om woest aantrekkelijk te zijn!

Keynote speech – Deep Democracy – om woest aantrekkelijk te zijn!

Jitske Kramer, Corporate Antropoloog en auteur van Corporate Tribes

De neuzen dezelfde kant op werkt niet. Niet in een wereld van veel informatie, flexibiliteit en snelle verandering. Verschillen zijn nodig. Tussen mensen (gender, etniciteit), tussen teams (samengevoegd, verschillende functies) en tussen afdelingen (fusies, reorganisaties).


Jitkse Kramer

Jitske Kramer activeert organisaties om woest aantrekkelijk te zijn voor alle medewerkers, klanten, leveranciers en de wereld. Soms disruptive, coherent verstorend, conflicten doorlevend en ontregelend. Dan weer verbindend, orde aanbrengend, harmoniserend en gericht op samen.

Drs. Jitske Kramer is Corporate Antropoloog. Spreker. Ondernemer. Facilitator. Oprichter van HumanDimensions. Trainer van het jaar 2013. Auteur van Normaal is Anders, Deep Democracy – de wijsheid van de minderheid, Wow! Wat een verschil, De Corporate Tribe (managementboek van het jaar 2016) en Building Tribes (verschijnt September 2018).

Wat anderen over Jitske zeggen:

“Jitske Kramer is een van de beste sprekers van Nederland. Verbindend, heeft humor, is onbevangen en energiek. Ze prikkelt je om stevig na te denken en je stem te laten horen. Met flair en met lef zoekt ze de diepgang op. Op zoek naar verrassende nieuw inzichten en praktische toepasbaarheid. Verbindend en daadkrachtig.”

Related Posts

Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nextlearning.nl website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2020