‘Licence to operate’ en de rol van een leermanagementsysteem

‘Licence to operate’ en de rol van een leermanagementsysteem

Door: Marco de Juncker, Technisch Specialist Software Support bij MotracLinde Almere, en Jeroen Heesterbeek, Partner Manager LearnLinq LMS.

Als learning professionals spelen ontwikkelingen zoals meer kennis, minder tijd en krappe budgetten een belangrijke rol. Noodzakelijker dan ooit om learning & development efficiënter en eigentijdser in te richten.

Zowel op het gebied van kennis als voor kostenbesparing kan een LMS het verschil maken en jou als organisatie faciliteren.
Tijdens deze interactieve sessie gaat leermanagementsysteem (LMS) LearnLinq in gesprek met een gebruiker over de ‘licence to operate’.

  • Hoe zorgt deze organisatie ervoor dat de licence to operate verzorgd wordt?
  • Hoe zorgen ze ervoor dat kwaliteit, veiligheid en deskundigheid blijvend met elkaar samenwerken om het beste resultaat voor je medewerkers en je organisatie als geheel te garanderen?

We delen tips & tricks in een LMS die jouw organisatie de meeste toegevoegde waarde bieden. Daarmee je je medewerkers kunt stimuleren bevoegd en bekwaam te blijven en daar zelf een goed overzicht in kunt houden.

Deze sessie wordt verzorgd door Noordhoff Uitgevers.

 

Related Posts

Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nextlearning.nl website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2021