Nooit meer vinken, alleen nog maar vonken met interactieve video!

Nooit meer vinken, alleen nog maar vonken met interactieve video!

St Jansdal over interactieve video

Vol passie hebben Jennie den Besten (hoofd van St Jansdal Academie) en Lisanne van Barneveld (adviseur e-learning) op Next Learning 2019 verteld hoe zij vanuit hun visie op opleiden, interactieve video inzetten binnen de St Jansdal ziekenhuizen. Het was een drukbezochte en inspirerende sessie, waarop we veel leuke reacties hebben gehad.

 

Bekijk hier de interactieve video, waarin zowel Jennie als Lisanne, samen met hun collega’s uit de praktijk, vertellen wat zij bereiken met interactieve video.

 

Mogelijk gemaakt door: HiHaHo.

Behapbaar én leuk aantoonbaar bekwaam
Door: Jennie den Besten, Hoofd St Jansdalacademie, Ziekenhuis St Jansdal
Lisanne van Barneveld, Adviseur E-learning, Ziekenhuis St Jansdal

De zorgprofessional moet op steeds meer onderwerpen aantonen bekwaam te zijn. Hoe houden we dit behapbaar zodat zoveel mogelijk tijd aan de patiëntenzorg kan worden besteed? En bovenal: hoe houden we het leuk?
Veel zorgprofessionals zien bij- en nascholing als een moetje, een vinkje dat behaald moet worden binnen een Leer Management Systeem. L&D afdelingen moeten zichzelf dat aantrekken. Het moet en kan echt anders.

De St Jansdalacademie heeft daarom haar visie volledig aangepast. Er is afscheid genomen van de one-size-fits-all benadering en er wordt recht gedaan aan de reeds aanwezige kennis en kunde van de professional. Deze nieuwe visie biedt kansen en kent ook risico’s. We nemen je graag mee in onze ervaringen. Waaruit bestaat onze nieuwe visie? Wat is er voor nodig om een nieuwe visie daadwerkelijk geïmplementeerd te krijgen? Hoe breng je de kansen goed voor het voetlicht en sluit je risico’s zoveel mogelijk uit?

Het gebruik van interactieve videoleercontent speelt een belangrijke rol in de vernieuwde visie. We vertellen je graag hoe we in samenwerking met andere afdelingen binnen ons ziekenhuis werken aan video leercontent. Aan de hand van een duidelijk stappenplan komen we snel tot resultaat. HiHaHo

Ben je benieuwd naar onze nieuwe visie en wil je graag concrete voorbeelden zien van succesvolle interactieve videoleercontent? Kom dan naar onze sessie.

Deze sessie wordt verzorgd door HiHaHo.

Related Posts

Comments are closed.

nextlearning.nl website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2020