Workshop: CoCreatieRevolutie! productieve samenwerking als sleutel voor duurzaam succes

Workshop: CoCreatieRevolutie! productieve samenwerking als sleutel voor duurzaam succes

Door Stefanie Jansen, CoCreator bij TheCoCreators en co-auteur van The 7 Principles of Complete Co-creation

De snel veranderende wereld van nu kenmerkt zich door een groeiend besef dat we samen meer kunnen dan alleen. En dat delen leidt tot betere oplossingen. Deze cocreatierevolutie biedt een voedingsbodem aan nieuwe procesformules en tools zoals agile, lean, design thinking en UX-design. Die geven op korte termijn houvast, maar leiden op zichzelf niet tot duurzaam succes. De sleutel is de productieve samenwerking tussen alle relevante interne en externe partijen, inclusief eindgebruikers.

In deze workshop geeft Stefanie Jansen – geïllustreerd door diverse cases en met veel ruimte voor uitwisseling met en tussen de deelnemers – antwoord op drie vragen:

  • Wat is cocreatie en hoe verhoudt het zich tot andere procesformules en tools?
  • Waarom moeten we in deze tijd cocreatie omarmen… en wat houdt ons tegen?
  • Waarvoor en hoe is cocreatie in te zetten?

Stefanie Jansen is mede-oprichter van The CoCreators, een wereldwijd netwerk van zelfstandig CoCreators. TheCoCreators begeleidt cocreatietrajecten voor diverse organisaties in binnen- en buitenland – waaronder uitgeverijen, gemeenten, NGO’s, retailers en FMCG-concerns – en biedt training en coaching in cocreatie. Stefanie is co-auteur van The 7 Principles of Complete Co-creation, een DIY-handboek voor het inbedden van complete cocreatie in de ontwikkelprocessen van organisaties. De Nederlandse editie verschijnt in januari 2019 met de titel CoCreatieRevolutie!

Related Posts

Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nextlearning.nl website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2020