Pluvo

Pluvo

Pluvo maakt je online trainingen onvergetelijk

Pluvo is het all-in-one leerplatform waarmee jouw organisatie een onvergetelijke indruk maakt.

Pluvo bestaat uit:

  • Een Online Academie, oftewel de plek waar jouw fantastische trainingen te vinden zijn. Hier vinden cursisten jouw lesmateriaal & toetsen en kunnen ze chatten met trainers of mede-cursisten. Maar ook werken aan hun persoonlijke ontwikkelplan.
  • Een Learning Management Systeem, waar je jouw trainingen, trainers en cursisten beheert. Hier kun je ook heel eenvoudig de voortgang checken en hele specifieke rapportages maken om inzicht te krijgen in de voor jou relevante zaken.
  • Een Auteurstool waarmee je in een paar klikken een krachtige e-learning creëert, compleet in je eigen huisstijl. Vul je training aan met videos, slideshares & webinars en test vervolgens de kennis van je cursisten met tal van vraagsoorten.

Ervaar op onze M2 of fame hoe eenvoudig het is om een e-learning in Pluvo te maken! Of doe mee aan onze e-learning quiz waarmee je een weekendje Amsterdam kunt winnen.

Overdonderd door alle informatie die tijdens Next Learning op je afkomt? Neem dan ons ‘Ultieme boek voor het maken van een e-learning’ mee waarmee je stap voor stap leert om een e-learning te maken. Inclusief secties over video’s, toetsen en marketing!

Hopelijk tot snel op onze stand!

Blogs door Pluvo:

Meer over Pluvo

Related Posts

Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nextlearning.nl website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2021